La Generalitat Valenciana anuncia la puesta en marcha del Centre de dia Sant Pere de Mutxamel

|
Comparte: Logo facebook2


El director General d’Infraestructures Socials, Enric Juan, ha anunciat que la Vicepresidència i conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives va a posar en funcionament el centre de dia Sant Pere de Mutxamel, que porta parat més de 10 anys. El director General d’infraestructures Socials, Enric Juan, ha visitat amb l’alcalde del municipi, Sebatián Cañadas, i els regidors de Compromís per Mutxamel Lluís Pastor i Conxi Martínez, les installacions del centre de dia en l’antiga casa Sant Pere. 


Es tracta d’un dels projectes del pla E que mai s’ha posat en funcionament, amb una inversió de 1,3 milions d’euros. Amb esta visita, ha assenyalat, es van a estudiar «les rehabilitacions necessàries i les obres que haurien d'efectuar-se» a causa de la deterioració que ha sofert l'edifici a causa del temps i el desús, a més d'adaptar el centre «als nous models d'atenció que estem impulsant des de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives». 


A més a mes, Enric Juan ha explicat que, després de l'estudi, es valorarà la dotació econòmica necessària per a fer les obres que s'inclouran en el marc del Pla Convivint de la Generalitat, «perquè es pose en marxa com més prompte millor i permeta a moltes famílies tenir a la seua disposició un centre assistencial que, previsiblement, tindrà una capacitat per a 60 persones ». 


Lluis Pastor portaveu de Compromís per Mutxamel ha assenyalat que gràcies a iniciatives com el Pla Convivint, el centre de dia Sant Pere serà una realitat que afavorirà moltes persones de la localitat en situació de dependència.
Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.