«Compre en valencià. Jo, comerç local» L’Ajuntament de Mutxamel promou el valencià i el comerç local en una nova campanya

|
Comparte: Logo facebook2

REPARTO BOLSAS COMPRA MUTXAMEL RAFAEL GARCIA BERENGUER CONCEJAL PP Y ANTONIO SOLA CONCEJAL CIUDADANOS 2021 SEPTIEMBRE 24


L'Ajuntament de Mutxamel, a través de l’Agència AVIVA Mutxamel, que depén de la regidoria de Promoció del Valencià, en collaboració amb l’ADL i la regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic, presenta una campanya per a promoure la llengua a la ciutat, a través del comerç local: «Compre en valencià. Jo, comerç local».


La campanya coordinada per AVIVA Silla té dos objectius: per un costat, dinamitzar l’ús del valencià i, per un altre, promoure el comerç local. Sense oblidar altres objectius tan importants com la protecció del medi ambient i fer visible la igualtat.


Rafael García, regidor de Promoció del Valencià, i Antonio Sola, regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, remarquen el caràcter collaboratiu de la campanya, tant per com s’ha realitzat a través de les xarxes d’oficines de promoció de valencià i Aviva, amb més de vint ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana que hi participen; com per la implicació de tot l’Ajuntament i el moviment associatiu local en la defensa de dos fites de la població: el valencià i el seu comerç. Per això han volgut fer participar l’Associació de Comerciants de Mutxamel en la distribució de les bosses a través del comerços d’alimentació i roba que en formen part.


En la presentació de la campanya els dos regidors van agrair la implicació del president de l’ACM de Mutxamel José Navas i van recordar que en estos moments encara es troba oberta la convocatòria de les ajudes per a promoció del valencià de l’Ajuntament de Mutxamel. En les quals les empreses i comerços poden rebre fins a 400 € per retolació i 200€ per altres activitats de promoció del valencià. Més informació en este enllaç.


«Compre en valencià. Jo, comerç local» El Ajuntament de Mutxamel promover el valenciano y el comercio local en una nueva campaña


El Ajuntament de Mutxamel, a través de la Agència AVIVA Mutxamel, que depende de la concejalía de Promoció del Valencià, en colaboración con la ADL y la concejalía de Promoción y desarrollo Económico del Ajuntament de Mutxamel, presenta una campaña para promover la lengua en la ciudad, a través del comercio local: «Compre en valencià. Jo, comerç local».


La campaña coordinada por AVIVA Silla tiene dos objetivos: por un lado, dinamizar el uso del valenciano y, por otro, promover el comercio local. Sin olvidar otros objetivos tan importantes como la protección del medio ambiente y hacer visible la igualdad.


Rafael García, concejal de Promoció del Valencià, y Antonio Sola, concejal de Promoción y Desarrollo Económico, remarcan el carácter colaborativo de la campaña, tanto por cómo se ha realizado a través de las Xarxa de oficinas de promoció del Valencià y Aviva, con más de veinte ayuntamientos de toda la Comunidad Valenciana que participan; como por la implicación de todo el Ayuntamiento y el movimiento asociativo local en la defensa de dos hitos de la población: el valenciano y su comercio. Por eso han querido hacer participar la Asociación de Comerciantes de Mutxamel en la distribución de las bolsas a través de los comercios de alimentación y ropa que forman parte.


En la presentación de la campaña los dos concejales agradecieron la implicación del presidente de la ACM de Mutxamel José Navas y recordaron que en estos momentos todavía se encuentra abierta la convocatoria de las ayudas para la promoción del valenciano del Ayuntamiento de Mutxamel. En las cuales las empresas y comercios pueden recibir hasta 400 € por rotulación y 200€ por otras actividades de promoción del valenciano. Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.