Compromís Mutxamel lamenta la reiterada pèrdua de subvencions destinades a Serveis Socials, any rere any

|
Comparte: Logo facebook2

Compromis per mutxamel lluis pastor 1

Compromís lamenta la falta de sensibilitat de la regidoria d’Acció Social, ja que any rere any han de retornar subvencions destinades a Serveis Socials.


Opinió Compromís per Mutxamel:


Com ja ens té acostumats aquesta regidoria, continuen retornant diners destinats a Serveis Socials. Sobretot per a contractar personal que done suport a la gestió de Serveis Socials,


Igualtat i Polítiques Inclusives, si l’any passat van retornar els diners per a contractar una agent d’igualtat, ara es deixa de contractar un tècnic d’inserció social i un lloc de suport administratiu. 


Aquesta vegada cal retornar la no gens menyspreable quantitat de 70.610,48€. 


En aquests temps que estem vivint, ens resulta molt sorprenent que s’haja de retornar els diners que, des de Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ens envien per a palliar les greus dificultats en què alguns veïns i veïnes es troben.


Segons Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, es podia haver contractat persones en l’atur i donar-los la oportunitat de inserir-se al món laboral, agafar experiència i fer de suport a les distintes àrees d’Acció Social.


D’altra banda Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, manifesta que resulta deplorable que una vegada més es retornen diners destinats a l’ocupació i les polítiques socials, i demana que es treballe perquè no s’haja de retornar diners en matèries tan importants com són els Serveis Socials, cosa que malauradament aquest equip de Govern ens té acostumats. 

Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.