Compromís per Mutxamel: "Hem tornat a preguntar en el plenari per la insonorització del pavelló poliesportiu"

|
Comparte: Logo facebook2

Compromis per mutxamel lluis pastor 1


"Cinc anys després de la inauguració del pavelló poliesportiu els veïns i veïnes continuen patint l’excés de soroll produït per les activitats que allí es realitzen, activitats pròpies d’un pavelló poliesportiu, pavelló que naix sense insonoritzar i castigant els veïns i veïnes a patir la contaminació acústica que emet aquest pavelló.


El veïnat ens ha manifestat el seu patiment.


Ja fa cinc anys que el soroll i les molèsties van a més, clàxons dels marcadors, bocinades que es senten a més de tres-cents metres, una cridòria insuportable, els altaveus dels que fan classes s’escolten des de la redona d’accés a Mutxamel, música molt forta etc.


A més amb aquest soroll, es senten privats d’allò tan fonamental con és el descans personal, i la privació de no poden llegir, estudiar, dormir, etc. 


La contaminació acústica segons l’OMS és un dels problemes ambientals que més problemes de salut crea: entre d’altres, pèrduda d’audició, irritabilitat, estrés,ansietat, augment de la freqüència cardíaca, esgotament, baix rendiment.


A tot això es troba sotmès el veïnat del pavelló, sense que a hores d’ara i després de cinc anys hi haja una solució.

Segons Conxi Martínez, el que s’haja fet un estudi acústic per al compliment dels límits normatius, no vol dir que l’equip de govern siga capaç de solucionar els greus problemes que pateix el veïnat.


D’altra banda Lluís Pastor portaveu de Compromís per Mutxamel entén perfectament que els veïns i veïnes utilitzen la via legal per a exigir que es garantisquen els seus drets, ja que la salut del veïnat comença a sentir els efectes de la contaminació acústica a què estan sotmesos des de la inauguració del mencionat pavelló".Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.