Opinión - Compromís per Mutxamel: "Lamentem ​la falta de sensibilitat a la cultura valenciana que ha demostrat l´equip de govern per fer fora Enric Valor"

|
Comparte: Logo facebook2

Pleno mutxamel online 2021

Plenari online. 29/04/2021


Mutxmel, 03/05/2021. Arcicle de Opinió Compromís per Mutxamel.


COMPROMÍS PER MUTXAMEL LAMENTA LA FALTA DE SENSIBILITAT A LA CULTURA VALENCIANA QUE HA DEMOSTRAT L’EQUIP DE GOVERN PER FER FORA ENRIC VALOR.


"Malauradament aquesta decisió unilateral de l’equip de govern amb el recolzament de la ultradreta mentirosa i perillosa ha sigut aprovada en el plenari.


De res ha servit el sentir popular, les mobilitzacions de moltes persones de distintes ideologies polítiques i institucions. Mutxamel ha aparegut en premsa arreu de tot el País Valencià, desventuradament no per a bé, fins el ministre de cultura va haver de pronunciar-se contra aquesta malifeta.


Que no escolten i respecten el sentir dels veïns i veïnes de Mutxamel, i que no respecten ni la seua pròpia llengua, diu molt en contra d’aquest equip de govern amb aquesta actitud més pròpia d’uns cacics que d’uns governants democràtics.


No els ha importat, han continuant endavant amb aquesta acció, com hem dit abans amb el recolzament de la ultradreta, també resulta aclaridora en aquesta decisió la postura del senyor Sola c’s?. Els quals volen templar gaites en l’esquerra i actuen amb les formes de la dreta, així els va.


Compromís no s’oposa a una Avd. d’Espanya, però no a costa d’exiliar Enric Valor.


A més a més des de Compromís sempre hem actuat amb coherència i hem cooperat i treballat pel bé dels mutxamelers i mutxameleres, afavorint el consens, i pensem que no tan sols parlem d’un nom, és el nostre poble, la nostra llengua, i la nostra història.


Aquesta acció perdurarà en el temps i l’actual equip de govern amb la connivència del ximple útil seran recordats com els que van fer fora Enric Valor".


Arcicle de Opinió Compromís per Mutxamel.

Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.