El Pleno rinde homenaje a la memoria de Elena Otilia Soler Costa Presidenta de la Comisión de Fiestas Plá de Sarrió

|
Comparte: Logo facebook2

ELENA OTILIA SOLER COSTA 2021 ABRIL 30


El Ayuntamiento en Pleno, durante la sesión ordinaria rendía un sentido homenaje a la memoria de Elena Otilia Soler Costa, presidenta de la comisión de fiestas del barrio campellero “Pla de Sarrió”, que tristemente falleció el pasado domingo 18 de abril.


De esta manera, la edil de Bienestar Social, Mercé Pairó, ponía voz a las bellas y emotivas palabras escritas por el marido de Elena, Teófilo Ureña García, para rendir este sentido y más que merecido recuerdo a Elena y a su legado en El Campello. D.E.P:


“Tal vegada, en aquests moments, penseu que és injust que nostra volguda i volguda Elena Soler morira. Però tot el que passa és perquè Déu així ho tenia planejat. Des del principi, Elena va ser el motiu de les meues alegries. Ara el seu esperit cuidarà de nosaltres, des del cel. Ha deixat la seua petjada, no sols en mi, sinó també en aquest poble, El Campello; a qui va estimar.


Elena va lluitar per la integració del poble gitano. Va lluitar fins a aconseguir que el "Barri de Vallecas" fora reconegut com a barri del "Pla de Sarrió", creant la seua associació veïnal que perdura després de 25 anys.


No oblidem el primer betlem vivent en la Plaça de l'Església. En fi, i un llarg etcètera...El seu lliurament per aquest poble, el seu poble adoptiu, va ser total.


Ella era la persona a qui més vaig estimar i la seua pèrdua és irreparable".Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.