​L’Ajuntament de Mutxamel edita fullets divulgatius dels documents que es troben a la secció local de l’Arxiu Municipal amb la collaboració de la Diputació d’Alacant

|
Comparte: Logo facebook2

FOLLETO ARCHIVO MUNICIPAL MUTXAMEL 2020 SEPTIEMBRE 28


L’Ajuntament de Mutxamel mitjançant l’Arxiu Municipal ha iniciat una collecció per a divulgar els documents que es troben a la secció local de l’Arxiu Municipal i donar-los a conéixer entre la població a través d’uns fullets en format pdf, que es poden descarregar en la web municipal Mutxamel.org i de la distribució gratuïta entre les persones interessades.


El regidor Rafael García Berenguer manifesta que una de les funcions de l’Arxiu municipal és facilitar a la població i persones interessades la difusió del material documental que hi conserva, sobretot aquell que dona a conéixer i posa en valor el nostre patrimoni.


Els primers fullets arrepleguen documentació que fa referència a l’edifici de la Casa Consistorial, construïda en la dècada dels quaranta; el C/ Carnisseria; Actes plenàries; i a la fototeca que s’hi conserva.


Per a l’edició dels fullets s’ha comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 1.500 € dins de les seues ajudes per a foment de la llengua i cultura valenciana, de l’anualitat 2020, sota la denominació “Edició d’una collecció per a divulgar els documents que es troben a l’arxiu”.


Els fullets es distribuiran en els centres de primària i secundària del municipi i les persones interessades poden demanar-los a l’arxiu municipal a partir del dilluns 28 de setembre. Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.