​Compromís proposa la creació d’un servei municipal de comandes a domicili

|
Comparte: Logo facebook2

COMPROMIS SANT JOAN SERGIO AGUEITOS CON TERESA DIAZ DE MERA PASTOR 2020 PLENO CONSTITUCION AYUNTAMIENTO


El grup municipal Compromís Sant Joan ha proposat a la comissió per la crisi de la COVID-19 la necessitat que l’Ajuntament cree un servei propi per a fer comandes d’alimentació i altres productes mentre dure la crisi sanitària a grups de risc com persones malaltes cròniques, amb mobilitat reduïda, o majors.


L’actual crisi sanitària està sent especialment dura per a les persones majors que viuen a soles o les que patixen alguna malaltia, ja que tenen un major risc de desenvolupar símptomes greus i les seues eixides al carrer per comprar s’han de limitar encara més. A més, la creació d’un servei d’este tipus ajudaria a potenciar el xicotet comerç local en un moment tan complicat per a PIMEs i autònoms, i reduiria els desplaçaments a grans aglomeracions de persones, potenciant els efectes que el confinament té en la reducció de casos positius.


Tot i que encara no es coneix amb certesa quan ni com s’eixirà d’esta crisi, els experts indiquen que podríem patir una segona onada d’infeccions en la propera tardor o l’hivern, per això esta mesura tindria una utilitat més enllà del confinament actual. “Establir un servei propi de comandes a domicili ens ajudaria a tindre preparada la logística per a futuribles onades de contagi i, per tant, ens donaria recursos per protegir a les veïnes i veïns que més ho necessiten sense repercutir tan negativament en l’activitat econòmica més propera, la local”, ha manifestat el portaveu de Compromís, Sergio Agueitos. Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.