L’exposició itinerant "Els misteris assumpcionistes" en L’Església del Salvador

|
Comparte: Logo facebook2

RAFAEL GARCIA BERENGUER Y MANUEL JOVER expo2 2018


Del 7 al 13 de desembre es podrà veure a l’església del Salvador de Mutxamel l’exposició itinerant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua Els misteris assumpcionistes.  Per este motiu la fem coincidir amb la festivitat de la Mare de Déu de Loreto, el 10 de desembre, en el marc de l’església del Salvador.


També s’ha volgut contextualitzar la mostra amb els misteris de la Mare de Déu de Loreto, que arreplega Vicent Bendicho en el llibre de la Confraria, on es reflectix la vida quotidiana de Mutxamel a partir del segle XVII. I que ens permet conéixer noms dels habitants, etapes de sequeres, malalties i accidents laborals que patien. Assumpció Brotons i Francesc Ortiz han preparat, el dijous 13 de desembre a les 20 h, al Centre Social José Bernabéu Alberola, una conferència que ens acosta el llibre de la Confraria, la importància de Vicent Bendicho i com s’hi reflectix la vida de la localitat.


Per acabar es farà un recorregut per l’espai físic d’un dels primers misteris. El que té lloc a un indret pròxim al monestir de la Verònica i origina la festivitat de l’1 de Març. 


Activitats

13 desembre


20h00 Centre Social José Bernabéu Alberola.

Vicent Bendicho: crònica i memòria de Mutxamel. Conferència d’Assumpció Brotons i Boix i Francesc Ortiz Alemany.


16 desembre 


09h30 Porta de l’església del Salvador.

El camí del misteri. De Mutxamel al monestir de la Verònica i tornada per Sant Joan.

Cal enviar un correu a inscripciones@mutxamel.org per poder participar-hi. 

AYUNTAMIENTO DE MUTXAMEL CARTEL 1Misteris assumpcionistes 2018


Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.