Compromís intercanvia impressions amb la Plataforma pel TRAM Sant Joan-Mutxamel sobre els pressupostos 2021

|
Comparte: Logo facebook2

Tram Luceros 1024x665


La Diputada a les Corts Valencianes, Aitana Mas, així com els regidors i regidores de Compromís Sant Joan i Mutxamel han tingut una reunió telemàtica amb membres de la Plataforma pel TRAM Sant Joan-Mutxamel per intercanviar impressions sobre els acords de finals de l’any 2020 sobre la planificació de l’ampliació de la línia TRAM i la seua arribada als termes municipals de Sant Joan i Mutxamel.


Els pressupostos de la Generalitat per a 2021 van aprovar una inversió de 400.000€ per a la redacció del projecte d’ampliació de la línia TRAM. Aitana Mas ha manifestat el seu compromís de seguir de prop el desenvolupament del projecte.


Per la seua banda, el portaveu del grup municipal Compromís Sant Joan, Sergio Agueitos, va insistir en l’agraïment a la tasca que es fa des de la Plataforma per visibilitzar una reivindicació històrica de tota la ciutadania i que amb l’esforç conjunt de totes s’està aconseguint que per fi estiga a l’agenda política i es comence a avançar en la desitjada ampliació del TRAM.


Compromis per sant joan 2 sergio agueitos

En la imatge, el regidor de Compromís per Sant Joan, Sergio Agueitos.


A més, la regidora de Compromís Mutxamel, Conxi Martínez va incidir en la necessitat de seguir reivindicant l’arribada del TRAM a Mutxamel i que la planificació no es quede només a Sant Joan per millorar la vertebració del nostre territori.


Des de la Plataforma es va incidir en la importància d’aquest projecte per a la descarbonització de l’economia alacantina, en consonància amb els objectius 2030 de l’ONU i els marcats per la Unió Europea per a la recuperació de l’activitat arran la pandèmia de la COVID-19. Membres de la plataforma van manifestar que el TRAM és una oportunitat real de caminar cap a la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida a la comarca de l’Alacantí. Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.