El tiempo - Tutiempo.net
Comparte

Logo facebook2

​Sant Joan accepta sumar-se al Bo 4/30 proposat per Compromís

|

SERGIO AGUEITOS COMPROMIS PER SANT JOAN ORDENADOR 2019


La corporació municipal de l'Ajuntament de Sant Joan va aprovar en el ple de desembre la moció presentada pel Grup Municipal Compromís per a crear una tarifa plana per a la població més jove i així sumar-se al Bo 4/30 que Alacant ja aplica.


En el text presentat per la formació valencianista es reclama instar a la Generalitat a dotar pressupostàriament, i incloure en la xarxa TAM, el transport urbà i interurbà de les localitats de l'àrea metropolitana que actualment queden fora d'aquesta xarxa de transport, a fi d'enfortir-la i fer-la completament permeable per al conjunt de la població de la comarca.


El Govern santjoaner va acceptar, a més, la proposta d'inclusió d'una partida en el pressupost per a 2020 i iniciar així les negociacions pertinents encaminades a adoptar els acords per a l'abonament, amb les mateixes condicions de l'acord Ruta 4/30 de la ciutat d'Alacant, per a l'ús del transport públic per part del jovent.


Compromís considera que «l'impuls de la mobilitat a la comarca precisa eines que fomenten l'accessibilitat a tota la població, però especialment als sectors més vulnerables i que no disposen d'alternatives per a desplaçar-se, com és el jovent».


Sergio Agueitos, portaveu municipal, va defensar que «es tracta d'una mesura dirigida a erradicar una discriminació dins de la comarca, ja que els joves que viuen a la ciutat d'Alacant gaudeixen d'aquest bo, creant una diferenciació entre els usuaris de les poblacions de l'Alacantí».Comparte: Logo facebook2

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.