Mutxamel participa en la campanya "El Bus de la llengua"

|

Mutxamel participa en la campanya de Conselleria de Cultura, Educació, Ciència i Esport, que s’inclou en les activitats de dinamització del valencià de Sempre teua. Estarà a la nostra població el 2 i el 3 de juliol. El primer dia a la plaça de l’Ajuntament i el segon al C/ Lazarillo de Tormes.

Van dirigides a tots els públics a partir de sis anys d’edat i es repartirà material promocional entre qui participe. !Vos esperem!.

Les activitats, en grup o individuals, es distribuïxen en cinc tallers en què qui participa demostrarà que coneix el nostre territori (Una de quatre o Alfaruleta); o crearà els seus textos i mostrarà la seua creativitat en Paraules esteses o El conte volador. A més, per a totes aquelles persones que tenen ànima de creadors, dissenyadors, dibuixants, i que volen crear la seua pròpia moda; els donem l'oportunitat que creen un eslògan divertit i atractiu que anime la gent a comprar en valencià, amb alguna frase que apel·le a sentiments positius. Eixe eslògan es plasmarà en una samarreta o en una bossa de tela.

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Restaurante atica 2018 logo (1)
Ática Restaurante
BANNER 300 x 300 CLINICA DENTAL DOCTORA FUENTE
Clínica Dental Dra Fuente
BANNER JOYERIA PATRICIA 300 2018
Joyería Patricia
BANNER REALE SEGUROS AGENCI
Reale Seguros Agencia San Juan de Alicante
BANNER 300X300 PICKIN PACK
Pickin Pack San Juan
BANNER 300 x 300 CERVECERIA AL PLATO VENDRAS
Al Plato Vendrás
BANNER CLINIC MOVIL SAN JUAN REPARACION MOVILES
Clinic Móvil Venta y Reparación de Móviles