Compromís porta el ‘coworking’ a Mutxamel

|

Es posa en marxa la iniciativa de Compromís per Mutxamel de recolzar la cultura emprenedora

Les persones emprenedores i els seus projectes empresarials es podran desenvolupar al nou espai ‘coworking’ de Mutxamel. Estos espais acolliran noves idees i projectes, i els facilitaran tots els serveis necessaris per portar a terme els seus somnis empresarials. Esta iniciativa és fruït de la moció presentada per Compromís per Mutxamel amb l’objectiu de recolzar la cultura emprenedora a la localitat.

El grup municipal de Compromís va presentar el maig de 2017 una moció que va ser l’impuls que necessitava l’equip de govern perquè es decidira a projectar este espai. En la moció es parlà de la necessitat d’utilitzar els locals del carrer Mare de Déu del Pilar que estaven en desús des de fa més de 6 anys.

Els espais coworking, són locals o espais que poden utilitzar totes aquelles persones que tinguen una idea empresarial o vulguen disposar d’un espai habilitat per poder desenvolupar els seus projectes. Estos espais compten amb connexions a internet, sales de reunió i diversos serveis que faciliten notablement la faena als emprenedors i emprenedores

Ja en el 2015 a les esmenes al Pressupost, Compromís per Mutxamel va manifestar a l’apartat “FOMENT D’OCUPACIÓ I COMERÇ” que el poble necessitava d’un Pla d’Ocupació General a tots els nivells, per a dotar-lo de recursos econòmics i materials que suposaren un augment als ja pressupostats, i destinaren eixos locals del carrer Mare de Déu del Pilar per al coworking.

Tot i que la iniciativa va ser reclamada el 2015 i impulsada el 2017 per Compromís, la coalició valencianista ha expressat la seua indignació amb l’equip de govern davant la nul·la atenció del projecte a la integració amb la cultura, la identitat i idiosincràsia de Mutxamel. En este sentit, Compromís per Mutxamel expressa el seu malestar perquè considera que els noms elegits per a les sales de coworking,“Jaguar room”, “Monkey room”, “Crocodile room” o “Anaconda room”, entre d’altres, no tenen res a veure amb la localitat, que té una gran diversitat de noms interessants en la topografia, la llengua i la cultura local per impulsar un projecte més integrador i mutxameler.

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Restaurante atica 2018 logo (1)
Ática Restaurante
BANNER 300 x 300 CLINICA DENTAL DOCTORA FUENTE
Clínica Dental Dra Fuente
BANNER JOYERIA PATRICIA 300 2018
Joyería Patricia
BANNER REALE SEGUROS AGENCI
Reale Seguros Agencia San Juan de Alicante
BANNER 300X300 PICKIN PACK
Pickin Pack San Juan
BANNER 300 x 300 CERVECERIA AL PLATO VENDRAS
Al Plato Vendrás
BANNER CLINIC MOVIL SAN JUAN REPARACION MOVILES
Clinic Móvil Venta y Reparación de Móviles