La Conselleria d´Igualtat destina vora 5 milions i mig d´euros a programes socials en L´Alacantí

|

La Vicepresidència i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, liderades per Mónica Oltra, han destinat enguany 5.451.551 euros a les entitats locals i mancomunitats de la comarca de l'Alacantí, un 11,6% més que l'any passat que van
percebre 4.882.366 euros.


Amb estos recursos, es finança el Pla concertat de serveis socials, serveis d'atenció a menors Seafis, mesures judicials per a menors que són al medi obert, atenció a les persones amb diversitat funcional, agències d'atenció a persones migrants Pangea, programes d'integració del poble gitano i la xarxa d'agents d'igualtat.


Des de 2015, la Conselleria d'Igualtat ha incrementat progressivament el finançament municipal amb l'objectiu de constituir una xarxa de més proximitat als ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana, garantint l'accés a prestacions bàsiques a les quals tenen dret i que són garantia de la necessària cohesió social.


El finançament per a enguany als municipis de l'Alacantí ascendix a un total de 5.451.551 euros. Per línies nominatives, el Pla concertat de serveis socials tindrà una subvenció de 4.880.601 euros, la xarxa d'agents d'igualtat 167.000 euros, i l'atenció a menors Seafis assumix un finançament de 165.560 euros.


Així mateix, l'atenció a persones amb diversitat funcional es finançarà amb un total de 121.710 euros, les oficines d'atenció a persones migrants Pangea 51.000 euros, els programes d'integració del poble gitano 50.000 euros i les mesures judicials al medi obert per a menors tindran una subvenció de 15.680 euros.


La Conselleria de Mónica Oltra ha apostat per la remunicipalització dels serveis socials a través de l'atenció base, ja que constituïx una peça clau en el canvi de model de fer polítiques socials en què el centre de l'atenció siguen les persones. Cal destacar que tots els municipis de la comarca que reben línia nominativa per al Pla concertat de serveis socials veuen incrementada la subvenció en un 14% esta subvenció en 2018.

Sin comentarios

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Restaurante atica 2018 logo (1)
Ática Restaurante
BANNER 300 x 300 CLINICA DENTAL DOCTORA FUENTE
Clínica Dental Dra Fuente
BANNER JOYERIA PATRICIA 300 2018
Joyería Patricia
BANNER REALE SEGUROS AGENCI
Reale Seguros Agencia San Juan de Alicante
BANNER 300X300 PICKIN PACK
Pickin Pack San Juan
BANNER 300 x 300 CERVECERIA AL PLATO VENDRAS
Al Plato Vendrás
BANNER CLINIC MOVIL SAN JUAN REPARACION MOVILES
Clinic Móvil Venta y Reparación de Móviles